Onze diensten

Met onze software robots bieden we een solide oplossing die altijd beschikbaar is, waardoor u zich kan richten op verdere groei van uw bedrijf.

wat is robotic process automation?

Robotic Process Automation (RPA) is de technologie die het mogelijk maakt computer software te configureren of een robot na te bootsen en de acties te integreren die een medewerker normaal gesproken zou uitvoeren op een systeem binnen een bedrijfsproces.

RPA robots maken gebruik van het scherm en virtuele toetsenbord om data te bewerken en in te voeren net als de mens dat zou doen.

De robots interpreteren, starten acties en communiceren met andere systemen om een grote verscheidenheid aan repeterende taken uit te kunnen voeren. Alleen een stuk beter:

Een RPA robot slaapt nooit en maakt geen fouten!

Bron: https://www.uipath.com/rpa/robotic-process-automation

Wat is het grote verschil tussen RPA en andere automatiserings software?

In tegenstelling tot andere traditionele IT oplossingen, kunnen bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden voor een fractie van de kosten en tijd.

RPA kan gemakkelijk naast de bestaande systemen geïmplementeerd worden en maakt gebruik van de bestaande infrastructuur zonder impact op de onderliggende systemen.

we hanteren een
eenvoudig 6-stappen plan

Bepalen van de business case

We helpen u de business case samen te stellen. Alleen met een positieve uitkomst gaan we verder.

Proces analyse

Samen met de medewerkers brengen we de bedrijfsprocessen in kaart. Tevens documenteren we deze processen op basis van een standaard business process modelling (BPM) methodiek.

Reduceren van verspilling

We herkennen en verwijderen ‘verspilling’ in de bestaande manier van werken..

Ontwikkelen van Robotic Process Automation (RPA) use cases

Door onze gecertificeerde RPA architecten en ontwikkelaars worden de use cases geïmplementeerd.

Testen en Roll out

Een aantal testen worden door medewerkers uitgevoerd om de implementatie te testen.

Terugkomsessie

Enkele weken na go-live komen we terug om te evalueren en waar nodig verbeteringen aan te brengen.

GECERTIFiceerde architecten en ontwikkelaars

De Robotic Process Automation die wij implementeren, wordt ontwikkeld door uitsluitend ervaren medewerkers die gecertificeerd zijn door UiPath of Automation Anywhere.

WE GEBRUIKEN DIVERSE TECHNOLOGIEËN OM TOT INTELLIGENT AUTOMATION TE KOMEN

Onze software robots maken onder anderen gebruik van Microsoft Cognitive Services om nog slimmer en efficiënter te werken.

passende service levels

Onze robots kunnen 24 uur per dag werken. Om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen kunnen we passende Service Levels met elkaar afspreken. 

Nog niet overtuigd?
Bekijk deze video om een indruk te krijgen wat RPA voor u kan doen

Door gebruik te maken van process mining kunnen we u ondersteunen bij het vinden van verbeteringen, die u dichter bij uw doelen brengen.

Onze dashboards geven meer inzicht in de prestaties van de software robots en uw bedrijfsprocessen. U hebt de juiste informatie om te sturen en uw bedrijfsresultaat te verbeteren binnen handbereik.

start nu!

Het bereiken van uw doelen is nooit zo eenvoudig geweest...