Tom Resink

directeur Yellow atom & Lead consultant

“Ik heb een brede achtergrond in verschillende technologische gebieden. In 2003 ben ik mijn IT-carrière gestart als software ontwikkelaar. Daarnaast heb ik voornamelijk technologische beheer activiteiten geleid in middelgrote en grote teams, grote organisatieverbeteringen gedaan en innovaties als automatisering en kunstmatige intelligentie geïntroduceerd. De laatste jaren ben ik met name bezig geweest met bedrijfsmatige verbeteringen in een zeer competitieve telecom industrie waar innovatie bepalend is voor de mate van succes. Procesoptimalisatie, outsourcing en de introductie van kunstmatige intelligentie én robotisering hebben een belangrijke rol gespeeld.

Ik ben van mening dat in alle organistieverbeteringen de medewerker centraal moet staan; technologie en innovatie moeten de medewerker ondersteunen in de uitvoering van zijn/haar taken. Alleen bij een juiste toepassing van de technologie en noodzakelijke procesverbeteringen zullen werkgevers en werknemers profiteren. Ik heb meerdere malen laten zien dat ik een beslissende rol kan spelen bij het introduceren van de robotisering.”

“Ik heb veel ervaring in digitale transformaties, en ben een expert in OCR- en RPA-technologieën. Ik heb met succes grote multi-channel digitale transformatieprojecten opgeleverd in een divers teams, waaronder leveranciers, systeemintegrators en klanten. Tevens ben ik ervaren in het gebruik van agile methodieken en als scrum master verwijder ik barrières, houd het team op koers, deel ervaringen en stimuleer samenwerking.

De laatste tien jaar van IT stonden in het teken van het veranderen van de manier waarop mensen werken. De komende tien jaar staat IT in het teken van het transformeren van uw bedrijf.”

Burak Cankur

RPA Developer & Scrum master

Mert Gurboga

RPA Developer

“In de afgelopen tien jaar heb ik een diverse posities gehad in het bankwezen. Ik ben gestart aan de filiaalkant, verhuisde naar IT en RPA is voor mij de plek waar ik de laatste drie jaar heb gewerkt. Mijn focus ligt op end-to-end optimalisatie van operationele processen door middel van RPA. In de snel veranderende zakelijke omgeving heb ik RPA-technologie gebruikt in verschillende rollen, zowel als operator en ontwikkelaar.

Als ik mijn ervaringen heroverweeg, weet ik zeker dat we in de toekomst de samenwerking tussen technologie en mensen steeds meer zullen verbeteren. RPA-technologie zal één van de belangrijkste en meest bepalende factoren blijven die de harmonie tussen technologie en menselijke interactie ondersteunt.”