Tom Resink

directeur Yellow atom & Lead consultant

“Ik heb een brede achtergrond in verschillende technologische gebieden. In 2003 ben ik mijn IT-carrière gestart als software-ontwikkelaar. Daarnaast heb ik voornamelijk technologische beheeractiviteiten geleid in middelgrote en grote teams, grote organisatieverbeteringen gedaan en innovaties als automatisering en kunstmatige intelligentie geïntroduceerd. De laatste jaren heb ik me gericht op bedrijfsmatige verbeteringen in de zeer competitieve telecomindustrie. Hier is innovatie bepalend voor de mate van succes en dat betekent aandacht voor procesoptimalisatie, outsourcing, kunstmatige intelligentie én robotisering.

In alle organisatieverbeteringen zou de medewerker centraal moeten staan; technologie en innovatie moet hen ondersteunen in de taken die ze uitvoeren. Met de juiste toepassing van technologie en noodzakelijke procesverbeteringen profiteren zowel werkgevers als werknemers.”

“Ik loop warm voor digitale transformaties, en ben een expert in OCR- en RPA-technologieën. Dit blijkt uit de succesvolle multi-channel digitale transformatieprojecten waaraan ik heb gewerkt met leveranciers, systeemintegrators en klanten. Mijn ervaring in agile werken komt daarbij goed van pas – als scrum master doorbreek ik barrières, houd ik het team op koersen stimuleer ik samenwerking.

In het afgelopen decennium ging IT vaak over hoe mensen werken. De komende tien jaar gaat dat veranderen. Tegenwoordig gaat IT over het transformeren van uw bedrijf.”

Burak Cankur

RPA Developer & Scrum master

Mert Gurboga

RPA Developer

“Mijn kennis van technologische oplossingen heb ik in de afgelopen tien jaar mogen ontwikkelen binnen het bankwezen. In de afgelopen drie jaar ben ik me daarbij steeds meer vgaan richten op IT en RPA. Daarbij richtik me als operator en ontwikkelaar op RPA’s die bijdragen aan end-to-end optimalisatie van operationele processen.

Voor mij staat één ding buiten kijf: de samenwerking tussen technologie en mensen wordt in de toekomst allen maar beter. RPA-technologie kan bijdragen aan die harmonie tussen technologie en menselijke interactie.”